19 april 2015
18:00

Rapa Nui FK

Referat: Västerhaninge IF - Rapa Nui FK

Seger i hemmapremiären. 4-1 där Västerhaninge dominerade stort från början till slut.
Västerhanineg började i kraftig motvind, trots det höll man upp spelet mycket bra. Chanser skapade men utan den rätta skärpan höll sig ställningen vid 0-0 till den 38:e minuten. En fast situation, hörna från Nille där Fredrik kommer på bortre och utan pardon trycker in bollen. Rapa hade inte mycket därför känns det extra onödigt att kvitteringen kommer i den 42:a. Ett friläge där Västerhaninge inte sorterar in efter en inspark.

Andra halvlek spel mot ett mål. Tufan trycker in 2-1 pass från Firat. 3-1 Adam chip över målvvakten, vad annars, pass av Tufan i den 73:e. 4-1 Nille på straff efter att han själv blivit neddragen. Samtliga krigade bra skall man komma med kritik så är det väl att vi måste trycka in ännu fler mål på alla chanser vi skapar.